uterum

Sitter i vårt nya, fina, mysiga uterum eller pensionär kuvös som den kallas för. Regnet öser ner men vad gör det. Då blir det bara ännu mysigare när man hör regnet smattra på taket. Rummet blev verkligen jätte fint och jag känner mig helnöjd. Ja, hela bygget blev kanon, tusen tack ni duktiga som gjorde det.
Jag får väl tacka mig själv också för all målning som tagit hela sommaren. Det är bara lite målning kvar på utsidan men det bara regnar hela dagarna så det är svårt att få till.
Förra hösten köpte jag ett matsalsmöblemang Axet på Blocket som var ganska välanvänt. Tänkte byta ut stolarna vi har inne men det blev inte bra. Men här i uterummet passar det fint. Med lite sandpapper och nytt tyg på dynorna blev det riktigt bra.
Vi har letat soffgrupp på nätet men inte kunnat bestämma oss så vi tog in den gruppen vi hade ute så länge. En ny matta o filtar på IKEA så får det duga så länge. Fast jag vill gärna ha en skön fåtölj med fotpall där man kan sitta och läsa eller skriva på bloggen och en härlig soffa att krypa upp i.

Hej då, Eva










RSS 2.0