JUL JUL STRÅLANDE JUL

OJ, oj är det redan jul, hur gick det till?

Här i Björnskog har vi i alla fall kommit en bit på vägen för idag ska det bli godisbak är det tänkt. Alva och Adam har önskat knäck, risbräck, Rocky Road (som har blivit familjens favoritgodis), och så förstås den obligatoriska Engelska fudgen.

Har idag varit på julavslutning i skolan som bjöd på allsång och stämsång samt julspel och flöjtspel av barnen. Väldigt juligt och fint. Tomtarna var där liksom dansen kring granen med den avslutande raketen till allas förtjusning.

Men tyvärr har jag svårt att hitta själva julstämningen och om jag fått bestämma hade jag mer än gärna hoppat över julen i år. Det känns liksom att det kan kvitta med julen men det är kanske för att det är så stökigt här hemma. Disken och tvätten svämmar över och dammråttorna dansar under bord och skåp och till på köpet får jag inte fyr i kaminen:( Jag vill ju att det ska vara så där rent och fint och undanplockat överallt till jul så man känner doften av hyacint och apelsin med nejlikor i. Kanske kommer jag att hinna och då kommer nog julfriden också men då får jag inte sitta här och hänga över tangenterna.

Så jag får önska er alla en GOD JUL OCH ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR

 


Julkramar från Eva


RSS 2.0