Den som söker han finner...

Har ledig dag och hunnit med en del arbete som promenad med hunden, tvätt, diska, dammsuga och städa toaletterna men nu ska jag göra något roligt…..nja men jag borde ju tänka på julklappar. Har en fundering på att ge bort collage med kort. För ett tag sedan gjorde jag fina collage på Japanfoto. Laddade ner mina kort men så gick det inte att skicka de färdiga collagen. Det var riktig surt för jag hade hållit på med dessa bra länge.

 

Nu är det bäst att jag tar i tu med julklapparna igen och försöker en gång till med collagen. Smart som jag är hade jag skrivit ner numren på bilderna jag ville använda.  Men vad i…….var har de tagit vägen?…inte så smart. Letar nu i alla pappershögar efter ett blocket jag skrev på.

 

Men var hittar man väl där.

 

Jag tror det var någon gång i våras som jag gick en kurs i Kännestubba bygdegård om kreativt skrivande. Vi fick olika bilder att skriva utefter och till sist fick vi även pröva på att skriva dikter. Med tre bokstäver som vi fick till oss och som skulle vara början på varje mening fick vi hitta på dikter.

 

Jag har då aldrig försökt mig på att skriva dikter tidigare eller för den delen ens läst några. Men det var bara att försöka, jag kunde ju inte bara sitta där och glo som en dum åsna.

 

Min allra första dikt blev så här med bokstäverna P, M och A:

 

Pappa är död

Mamma är dement

Arvet jag lever med

 

Dikt nummer två lyder så:

 

Mina bekymmer och jag är ensamma

Alltid ensamma

Bara vi två, ensamma vi gå

 

Det var mina första och förmodligen sista dikterna som jag hittat på.

Då var det bästa att fortsätta leta efter det som jag skulle ha. Hej då.


RSS 2.0