Summering

JAG ÄR I MÅL!

Med vad då??

Vet inte riktigt men det känns bra.

Förresten vill jag önska alla en God Jul & Gott Nytt År! Har ju inte skrivit något på ett tag.

Julen och nyår har flutit på fint här i Björnskog.

Efter en intensiv höst då arbetet tog det mesta av energin och det blev inte mycket mer gjort, så känns nu hemmet fint efter flera turer till bl.a. IKEA och Jysk. Flera saker är på rätt plats och det känns väldigt skönt.

Idag åt jag frukost i nattsärken tog ett bad, läste en bok, gick en långpromenad runt sjön tillsamman med hunden och via öronen strömmade energifylld kanonbra musik av Coldplay. Det kan nästan inte bli bättre! Livet är härligt och jag mår bra, känner inte en enda liten krämpa eller de märks i alla fall inte men det kanske är för jag bara hörde ljuv musik... Visst jag är inte 30 längre, konstigt, jag är halvvägs i år och måste tänka mer på detta. Hur ska det firas?

Fortsätter rida på Fortunas hjul som står i topp man vet inte hur länge det håller i sig (innan kvällen kan den vara i botten). Nu när jag tänker tillbaka på 2011 så har det varit en av mina allra bästa år. Vad gör detta år så bra?

Flera saker har gjort året perfekt. Det börjar med resan till Sälen tillsammans med de finaste killarna Jonas och Adam i härliga backar, några minusgrader, lite vind och korta köer till liften.

Resan på Adams födelsedag till Legoland med lite folk, varmt väder, vattenkanonlek och trevligt sällskap med fam. Gustavsson.

Semesterresan med husvagn till Stockholm på bra camping, fint hundbad, roliga vattenrutschbanor till barnen, högsommarvärme, gångavstånd till tunnelbanan, båtar, kultur och många bra cashejakter.

Eksjö stadsfest blev en riktig höjdare i den ljumna natten, härliga uppträdande, musik och mycket folk.

Resan till Mallorca var helt underbar med varmt hav, snorklling, soligt, vit sand, vattengympa i polen, god mat och drinkar, slingriga vägar i begen och mycket lata dagar tack vare All inclusive.

Vad mer kan begära av ett år? Det har varit väldigt bra och jag är så tacksam för det.

Även en som har upplevt ett så fantastiskt år har sorger men de gömmer jag långt in i mitt hjärta och tar fram på natten och gråter en stund. Dessutom saknar jag Annica något oerhört det hade varit så roligt att få dela dina våndor med nya huset och glädjas åt dina barnbarnsbekymmer.

Hur ska 2012 bli? Vem vet.

Eva



RSS 2.0